دکتر هودگر ریاست مجتمع عالی با بیان اینکه نظر به ضرورت گسترش فعالیت و پویایی هر چه بیشتر دانشجویان، با برنامه ریزی های صورت گرفته گام اول در راستای هویت بخشی به تیم های دانشجویی و ار تباط آن ها با صنعت اردوهای راهیان پیشرفت و امید با حضور جمعی از دانشجویان بمدت 1 روز در سد و نیروگاه برق آبی مسجد سلیمان برگزار شد
در این اردو دانشجویان از فعالیت ها و اقدامات مهم این بخش از صنعت و همچنین دستاوردهای علمی بازدید داشتند.
هودگر افزود: اجرای منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر جهاد تبیین و اولویت مهم بازگو کردن دستاوردهای نظام اسلامی بهترین راهکار برای مردم به ویژه دانشجویانی است که در معرض تهاجم خبری مسموم قرار دارند که این مهم با عنایت به ارتباط موثر مجتمع با صنایع موجود در استان و بالاخص صنعت آب و برق می تواند فتح بابی برای بازدید هر چه بیشتر دانشجویان باشد و این بعد از نگاه می تواند جلوهای از پیشرفت، توسعه و خودکفایی در کشور محسوب شود که لازم است نسل جدید و دانشجویان با آن و اهمیتی که برای کشور دارد آشنا شوند.
شایان ذکر است در این بازدید عرب زاده معاونت آموزشی و پژوهشی و حجت الاسلام قدوسی مسئول امور فرهنگی مجتمع بهمراه دانشجویان حضور داشتند که طی بازدید مطالبات و پیشنهادات دانشجویان به مسئولین مطرح گردید و از سوی مسئولین مرکز نیز تاکید بر آن شد که انتظار می رود فعالیت های مشورتی و فعالیت های انجمن های علمی، پزوهشی، فرهنگی و هنری هر چه زودتر تعریف گردد و از ظرفیت های هم افزایی و تعامل با دانشجویان استقبال خواهد شد.
گفتنی است سد مسجد سلیمان یا سد گُدار لَندَ، در شهرستان مسجد سلیمان و استان خوزستان بر روی رودخانه کارون احداث شدهاست. سد مسجد سلیمان با ۱۷۷ متر ارتفاع از نوع سدهای خاکی میباشد.از ویژگیهای بارز این سد دریچههای قطاعی سرریز آن است که بزرگترین در جهان محسوب میشود. همچنین نیروگاه این سد بزرگترین نیروگاه جریانی کشور به حساب میآید. ظرفیت این نیروگاه ۲۰۰۰ مگاوات است که در دو فاز ۱۰۰۰ مگاواتی اول و ۱۰۰۰ مگاواتی طرح توسعه اجرا شدهاست. مراحل احداث این سد در تابستان سال ۱۳۷۰ آغاز شده و سال ۱۳۸۰ به پایان رسیدهاست.